No fUtuRe MuSicAl


Echo+seashell
In de cinema van 13 december 2014 tot 28 maart 2015

Echo+seashell bestaat uit kunstenaars Henna Hyvärinen en Susan Kooi plus een iPod. Samen schrijven zij liedjes over hun problematische kunst- en liefdesleven. De muziek wordt geproduceerd door en in samenwerking met verschillende muzikanten, wat resulteert in grote variaties van zowel stijl als genre. De songteksten vormen de kern, de ziel van echo+seashell.

Hun optredens zijn altijd locatie- en situatiespecifiek. Elk nummer heeft zijn eigen onderwerp en sfeer, maar ook eigen kostuums, set en merchandise. Tijdens hun residency bij Hotel Maria Kapel schreef echo+seashell een musical rond het thema van afwijzing – gekleed in boo-hoo en Chanel no. 5.

Featuring:
TAMARA HAUSER
DJ TEDDY NOVA
HOLZOR
BEEN & DÖNER
SANITARY (T)ISSUE
LINEAR Б
LA_LA
MARCEL HERKELMAN
JOHANNA POROLA
DINO
WEI LING
LUCIËN GREEFKES
DJ EMAIL
RUTGER WOLF
NATALIA DOMÍNGUEZ RANGEL & NIEUW ENSEMBLE
JANI ANDERS PURHONEN
AN3@ /YES..PINKPINK
MOLLY WATERS

Lees ook de recensie over de performance op Metropolis M.