How to DisapPear iN America (ReCoLlectiOn)


Artun Alaska Arasli
4-8 februari, 2015
Art Rotterdam/Intersections

Los Angeles, 23 oktober – Er is slechts één verdachte in de massamoorden van actrice Sharon Tate en vier anderen. Naar alle waarschijnlijkheid is hij een zeer bijziende man, en de politie van Los Angeles heeft zijn bril gevonden, heeft de Star-News vernomen.

Zijn uiterlijk bevat het kenmerk dat zijn linkeroor ongeveer 1/4 tot 1/2 inch hoger is dan zijn rechteroor.

De politie stuurde een bericht naar een groot deel van de 15.000 optometristen in het land met de vraag voor hulp “bij het verstrekken van informatie aan de afdeling over alle personen die sinds 9 augustus een bril hebben besteld met de volgende specificaties”:

Rechteroog – 300-25 × 160
Linkeroog – 375 bolvormig
PD 67
Plastic Lenzen amber
A.Ö. Manhattan montuur
46-21 5 1/2

“Er is geen optometrist in het land die zich niet zou herinneren een bril als deze te hebben geleverd,” vertelde een dokter uit Pasadena aan Star News. “Slechts 1 op 100 personen heeft die combinatie nodig. Hij kan geen twee meter voor zich uit zien zonder een bril als deze.”