Hotel Maria Kapel verwelkomt redactiecommissie


Met enorm enthousiasme kunnen we bekend maken dat het team van Hotel Maria Kapel [HMK] per 1 april 2019 is uitgebreid met een redactiecommissie bestaande uit drie leden: Maja Bekan, Griet Menschaert en Miriam Wistreich. Welkom!

Na 15 jaar waarin verschillende leidinggevende teams elkaar hebben opgevolgd, last HMK nu een periode in waarin gereflecteerd wordt op het functioneren en de profilering van de organisatie. De redactiecommissie ontwikkelt voor dit ‘jaar van reflectie, onderhoud en herpositionering’ een inhoudelijk programma en reflecteert op het artistieke en zakelijke beleid van HMK en de manier waarop hier in de praktijk invulling aan wordt gegeven. Doel van het programma is om op een transparante manier een gedegen basis te leggen voor de herpositionering van HMK. Daarnaast is de commissie verantwoordelijk voor het op een concrete manier versterken van bepaalde onderdelen en aspecten van HMK als organisatie.

Met deze nieuwe organisatiestructuur is de verdeling artistiek leider – zakelijk leider komen te vervallen. Steve Scheirsen, voorheen zakelijk leider, zal als coördinator de dagelijkse activiteiten in goede banen leiden.

Houd onze website en social media in de gaten en volg alle ontwikkelingen op de voet.

 

Foto: Bart Treuren. vlnr. vbnb.: Saskia de Vries (vrijwilliger), Wim Starkenburg (vrijwilliger en videografie), Luciën Greefkes (vrijwilliger), Dimitra Fellerhoff (vrijwilliger), Barbara Mesland (vrijwilliger en vertalingen), Maja Bekan (redactiecommissielid), Sanna Gertenbach (productie), Falke Pisano (bestuurslid), Sjoerd Westbroek (bestuurslid), Miriam Wistreich (redactiecommissielid), Griet Menschaert (redactiecommissielid), Steve Scheirsen (coördinator), Jos van Tol (vrijwilliger en technische ondersteuning), Rik Dijkhuizen (communicatie & pr).