workshop: self-care in self-build

door Harriet Rose Morley, als onderdeel van het project Tender Loving Care
13 oktober 2019, 13.00-17.00 uur
Hotel Maria Kapel, Hoorn
Meld je aan via office@hotelmariakapel.nl

Hierbij nodigt Hotel Maria Kapel [HMK] je van harte uit om deel te nemen aan de workshop Self-care in self-build door Harriet Rose Morley.

Self-care in self-build is het startpunt voor discussie and dialoog. Ze zijn voor iedereen toegankelijk; voor mensen die veel ervaring hebben met werken met hout tot mensen die (nog) helemaal geen ervaring hebben. Je wordt uitgenodigd om gezamenlijk modulaire meubels te maken, aan de hand van een blauwdruk voor open source meubels die ze specifiek heeft ontworpen voor Hotel Maria Kapel. De workshops moedigen aan tot conversatie stellen vragen over waarde van, en relatie met de objecten die worden gemaakt. Tijdens de workshop Self-care in self-build willen we een veilige leeromgeving creëren voor iedereen die betrokken wil zijn.

Meer over de kunstenaar
Harriet Rose Morley is een multidisciplinaire kunstenaar, maker, onderwijzer en facilitator. Binnen haar multi-disciplinaire praktijk beweegt ze tussen kunst in de publieke ruimte, beeldhouwkunst, architecturale ruimtes, meubelontwerp, stadsplanning en alternatief onderwijs. Haar werk en projecten dagen onze opvattingen rondom de functie van openbare kunst, stedelijke objecten en ruimte uit; hoe ze wel maar vaak niet functioneren, en hoe ze bronnen van humoristische kritiek op stedelijke architecturale ruimte en planning kunnen zijn.

Afbeeldingen: * Handleiding voor Self-care in Self-build door Harriet Rose Morley, 2019 / * Documentatie van de test-workshop met het De Appel Curatorial Programme en het HMK team, 2019, HMK.