HMK is gesloten

We hebben de tijd genomen om na te denken en hebben besloten dat HMK tot 4 juni gesloten zal blijven vanwege de recente ontwikkelingen met betrekking tot de Covid-19-pandemie.

Culturele instellingen in het hele land en de hele wereld nemen maatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en natuurlijk volgen we dit voorbeeld om zo goed mogelijk te zorgen voor de gezondheid van onze gemeenschap, vooral degenen die kwetsbaarder zijn dan ons team van jonge, gezonde kunstenaars en medewerkers.

Ons evenement Working On/Working Through/Working With van kunstenaar Katherine MacBride krijgt daarom een ​​andere vorm. Dankzij Ja Ja Ja Nee Nee Nee kunnen we een luistersessie en gesprek door Katherine MacBride online met je delen. Nadere informatie hierover volgt zeer binnenkort.

Hoewel we een kleine instelling zijn, bevinden we ons in de gelukkige situatie dat Covid-19 onze werksituatie of ons programma, althans voorlopig, niet uitgebreid zal beïnvloeden. Helaas zijn de mensen die hier het meest door zullen worden getroffen tevens degene die het meeste risico lopen – mensen met gezondheidsproblemen en zij die werken onder onzekere arbeidsomstandigheden. Laten we hier samen bij stil staan en de tijd nemen om te begrijpen hoe we elkaar het beste kunnen ondersteunen – emotioneel, financieel en anderszins, omdat we hier echt samen mee te maken hebben.

Wij danken u voor uw begrip en kijken ernaar uit u weer te zien. Neem voor vragen contact met ons op via office@hotelmariakapel.nl.

Blijf kalm en wees voorzichtig