ON THE LINE

Nieuw online programma, waarin wordt nagedacht over de recente gebeurtenissen met betrekking tot de COVID-19 pandemie, hoe we met zorg en aandacht met onszelf en anderen kunnen omgaan, hoe we ons (kunnen) aanpassen aan de new normal en waarin mogelijke toekomsten voor onszelf en culturele instellingen worden verkend.

Lees verder over het programma ON THE LINE, of bezoek ons op Facebook of Instagram.

Met FORUM, drie open discussiepagina’s op onze website, willen we je actief betrekken om ons (en elkaar!) te helpen meer licht te werpen op drie vraagstukken, ongeacht je (professionele) achtergrond of situatie.

Ga direct naar FORUM 1: Crisis – A multitude of perspectives

Ga direct naar FORUM 2: Reframing – Finding a new normal

Ga direct naar FORUM 3: How to go ahead – cultural institutions

Bijdrages mogen kort of lang zijn, persoonlijk of beschrijvend, Nederlands of Engels, en je kunt doorverwijzen naar andere bronnen, initiatieven, sites of organisaties. De meest inspirerende/interessante bijdrages worden (na jouw goedkeuring) gedeeld op onze social media. Het uiteindelijke doel is om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie, maar ook hoe een betere toekomst eruit zou kunnen zien, voor onszelf en voor culturele instellingen zoals HMK. Take care!