KUnstVlAaI – KARl PhilIPS


Karl Philips
Kunstvlaai: 21 – 25 mei, 2014
Locatie: Amstelpark, Amsterdam

Hotel Maria Kapel nodigt je uit voor opening van Karl Philips op Kunstvlaai 2014, aanstaande woensdag
van 18 – 22 uur, in het Amstelpark te Amsterdam.

Kunstvlaai biedt kunstenaarsinitiatieven een internationaal platform om elkaar te ontmoeten, onderling te discussiëren en ideeën uit te wisselen. De tiende editie van de Kunstvlaai vindt plaats in het Amstelpark in Amsterdam. Hotel Maria Kapel heeft voor deze editie de Belgische kunstenaar Karl Philips gevraagd om een werk te laten zien. Voor zijn installatie kaapt Philips een straatlantaarn. Het werk, No Title, is opgehangen aan houten wiggen en wordt in positie gehouden door het gewicht van de installatie zelf. Gedeeltelijk verborgen tussen de bomen van het park, refereert het werk aan een PA-Toren of gevangenistoren, en doet het tegelijkertijd denken aan een piratennest.