HMK market

(Web)shop-actie met gereduceerde prijzen en nieuwe producten
4 mei – 6 juni 2019
Open: do-za, 13.00 – 17.00 uur

In de maand mei organiseert Hotel Maria Kapel de HMK market. Koop bijzondere publicaties, edities en andere producten zoals een T-shirt of de speciale canvas tas tegen een gereduceerde prijs en steun HMK op die manier met toekomstige projecten. Daarnaast zijn er nieuwe producten aan de shop toegevoegd, waaronder Sketch for Tulip, een unieke tekening die onze huidige artist in residence, Arvo Leo, speciaal voor HMK maakte!

Combineer je bezoek aan de HMK market met een kijkje achter de schermen bij de totstandkoming van de nieuwe tentoonstelling van Arvo Leo, of houd onze website, webshop en social media in de gaten om het volledige verkoopaanbod te zien. Pinnen bij HMK is mogelijk. Voor vragen of een online bestelling (+ verzendopties) kun je mailen naar support@hotelmariakapel.nl.


Arvo Leo, Sketch for Tulip, potlood en aquarel op papier, 50×70 cm, 2019.


Studio Note Collection #1-11. Verzamelbundel van alle Studio Notes die tot zover gemaakt zijn, startend met Isabelle Andriessen, Resilient Bodies tot aan Dorine van Meel, Phoenix’s Last Song.